Nieuws

Wij werden op de hoogte gesteld van het overlijden van voormalig International Johan Braakhekke uit Barchem.

Johan was nog een officiële gast tijdens de Reünie Motocross der Azen in september 2014 te Sint Anthonis en afgelopen winter hadden we nog kort een telefonisch onderhoud samen. We zouden een keer afspreken om zijn imposante Motocrosscarrière door te nemen en zijn fotoalbums te bekijken.
Helaas mag dat niet meer zo zijn.
Palmares Johan Braakhekke (KNMV)
1968 50cc senioren 10
1969 50cc senioren 11
1970 50cc senioren 4
1971 50cc senioren 5
1972 125cc senioren 1 (Nederlands Kampioen)
1973 125cc senioren 7
1973 FIM Cup 125cc 34
1974 125cc senioren 16
1974 250cc senioren 15
1975 125cc senioren 34
1975 250cc senioren 8
1976 250cc senioren 8
1977 250cc senioren 27
1977 Motocross der Azen Sint Anthonis 250cc INT. 8
 
Wij wensen zijn vrouw Betty en verdere familie veel sterkte toe de komende tijd.
 
Johan Braakhekke werd 71 jaar.
 
Ruurlo 9 september 1949 - Barchem 7 augustus 2021†
 
R.I.P Johan